Kompanija Mak Gastro je nastala 2014. godine u Visokom s ciljem proizvodnje i distribucije oblikovanih proizvoda od mesa. Specijalnost našeg kolektiva je proizvodnja doner kebaba od različitih vrsta mesa kao što su: junetina, teletina, piletina, ćuretina, janjeće meso i kombinacija navedenih vrsta. Osim toga u ponudu smo proširili i sa drugim proizvodima od mesa kao što su: pljeskavice, hamburgeri i ćevapi.
Znanjem, savremenim mašinama, najnovijom tehnologijom te višegodišnjim iskustvom postali smo lideri u Bosni i Hercegovini u proizvodnji i distribuciji doner kebaba. Ponosni smo na naš najprodavaniji proizvod koji je usavršen u našim pogonima po najvišim standardima HACCP i HALAL, pod brendom “MAXUZ DONER”
Kako naručiti:
Potrebno je da pošaljete Vaše kontakt informacije u privatnu poruku (ime i prezime, adresu, broj telefona)
Nakon pripreme pošiljke kontaktirat će Vas kolege iz prodaje da potvrde narudžbu.
Ukoliko narudžba koju ste nam poslali bude potvrđena, nakon preuzimanja pošiljke od brze pošte, šaljemo Vam potvrdnu obavijest (na privatnu poruku na OLX-u) da je pošiljka poslata.
Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Tel: +(387) 61 253-021
+(387) 61 934-812